Rymden




image78



Att man alltid ska missa saker när det kommer till rymden. För två dagar sedan bara kunde man se planeten Mars, alldeles intill Månen. Men visst! Det missade jag ju såklart.

Kometen Holmes var synbar den 1 November, men det missade jag ju också. Saten...


American pancakes


image77

Tvätten är avklarad, riktigt skön känsla. Jag blir alltid stressad av tvättande, så när det är klart känns det underbart.
Igår lagade jag sådana hära:

image74

American Pancakes

Jag hade aldrig lagat det gjort förut men både jag och M blev riktigt nöjda med resultatet! Tyckte t.o.m det var godare än vanliga pannkakor. image76 Sist jag åt American pancakes var på Hotellet i New York City och det var ändå för sex år sedan. Så detta kommer vi nog äta snart igen!

Igår sattes ljus slingan upp på balkongen också, ska försöka fota det sedan. Antagligen imorgon när jag ska jul pynta och sätta upp advents ljus, äntligen! image75




Fascinerande.

image72



Ny dag, nya äventyr...
När M tillslut kom hem, 21.30, så hade jag tappat upp ett varmt bad åt honom också hade jag kokat upp ett glas med varm glögg, som han kunde smutta på medans han låg där. Sedan så åt vi bara rester (pommes frites och ost och skink paj) men vi drack lite av vinet ändå.
Sedan var kl. runt 23 och vi var trötta. Jag gjorde iordning mig och gick och la mig medans M hade somnat på soffan, han missade t.o.m sin Inter match.
Så... så var den kvällen!
Men idag är det nya tag, man vet aldrig vad som händer.

Får se när M dyker upp ikväll, annars så sätter vi nog upp ljus slingan på balkongen. image73

.....



M har inte kommit hem än. Hans busskort har blivit snott. Antagligen på hans arbetsplats. Vad är det för jävlar de anställer på det där stället?!
Han smsade SL för sms biljett. Det kom inget svar. Det kom inget sms.
Han fick gå i minus graderna, emot Nacka, förbi Nacka. Han hittar tillslut en butik, som säljer busskort. Vilken tur.
Han går ut ur affären och ser bussen åka ifrån honom. Då var det bara att vänta på nästa, men M väntar inte, för han fryser. Han börjar gå emot nästa hållplats, kom han med? Inte fan vet jag.
M ringer mig och börjar prata om hur dåligt han mår och hur besviken han är, att han nog kommer bli sjuk, att hans cancer kommer bli värre... Jag är så jävla ledsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Red wine.

image71

Oj nu verkar det som att fästmannen kommer hem med en flaska rött av fin variant, så då kan vi ju inte äta korv längre. Nu får jag komma på ngt lyxigt att äta till middag! Jag tycker inte att man ska äta 'slask' mat till fint vin.. Hrm men vad? Saten? Får tänka ut ngt.

Mmmmmm.. ska iaf. inta resten av vår mascarpone/gorgonzola (Magor) ost till den. Mums! En utav de godaste ostar jag smakat!


Jag hittade en lista...

image68
image69


10 favoriter:


Färg: Rosa, vitt, svart, lila, blått, rött
Mat: Tacos, grekisk sallad
Band/Artist: Sarah Brightman, Enigma, Linda, Thomas Newman, Emilie Simon, Danny Elfman, George Michael, etc
Film: Crash, Titanic, Efter bröllopet, Råzone, American beauty, Edward Scissorhands, A.I., Shrek 2, Lilja 4-ever, Uptown girls, The others, Drömmarnas värld, Vanilla sky, Dog fight, Jerry Maguire, Skönheten och odjuret, Photographing fairies, The Snowman
Bok: Veronika decides to die - Paul Coelho

Sport: Konståkning, fri idrott
Årstid: Sommar, men tycker om alla årstiderna mer el. mindre.
Veckodag: Lördag
Glassmak: Mint, vanilj, salt lakrits, ägg likör
Tid på dygnet: 19

8 för tillfället:

Humör: Hungrig
Smak: Citron
Kläder: Rosa tröja och blå vit kjol
Bakgrund: Emily Blunt på skrivbordet. ('',)
Nagellack: Inget.
Tid: 11.43
Omgivning: Datorn, data skärm, datorbord, kontors stol, Marilyn Monroe tavla, schäslong, bord, tre fåtöljer, tv, tv bord, hylla med bar inuti, lampor, Cezanne tavla etc.
Irritationsobjekt: Min mun.

8 första (alltså DÅ, inte nu..)

Bästa vän: Mona, tror jag?
Screen name: A.N.G.E.L.
Husdjur: Snuffy, min sötaste hamster.
Piercing: Öronen, näsan
Förälskelse: Hur långt bak i tiden ska man åka? Michael Jackson. image64
Musik: Michael Jackson.
Bil:  Aldrig ägt ngn.
Kyss: På dagis.  ('',)  Eller det var väl mer en vänskaplig puss.

7 senaste:

Cigarett: 2 och ett  halvt år sedan.
Mat: Två fullkorsbröd med smör och ost, tee
Dryck: Citron läsk
Biltur: Det var lääänge sedan... :(
Kyss: I morse med M.
Spelad låt: Just nu: Queen och David Bowie - Under pressure.
TV-program: Dråpet, dansk film.

6 har du någonsin:


Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Nej
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: I badkar, image65
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nejtack:


Kläder: Hiphop byxor
Mat: Typisk husmanskost
Musik: Country
Dryck: Jokkmokks juicer
Personlighetsdrag: Människor med fördomar och som är hatiska.

4 saker:

Du gjorde igår kväll: Lagade paj, såg på TV, gosade med M, fikade
Du kan höra just nu: Ngn 80 tals låt.
Du inte kan leva utan: M, musik, film,  mat
Du gör när du har tråkigt: Surfar runt på massor av olika sidor.

3 personer:

Du kan berätta allt för: M, endast.
Du tycker om: M, mina två systrar
Du inte gillar: -

2 val:

Kaffe eller te: Tee, min mage blir så knasig efter för mkt kaffe.
Vår eller höst: Vår

1 önskan:

Att bli miljonär. image66

Yesterday.

image61


Igår lagade jag min första hemma gjorda paj! Det blev ost och skink paj och den blev faktiskt jätte god! Det tyckte M med. Till det hade jag gjort iordning sallad med massor av oliv olja, salt och citron peppar. image59
Sedan fikade vi med glögg, pepparkakor och 'mjuka' pepparkakor doppade i choklad. Jag tyckte dock att de luktade mystiskt och vågade inte smaka. M dock var mer öppen och åt faktiskt upp halva pepparkakan. Låt oss säga att ingen av oss är ngr gotte grisar. Jag ska våga mig på en idag och om jag inte heller tycker om den så ska vi ge bort dem har vi bestämt.

En annan sak som jag bestämt är att jul pyntet, advents ljus stakarna m.m ska ställas fram här nu på fredag. Skönt att ha det klart till innan helgen och ändå inte för tidigt tills den första advent. image60

Det kommer bli blåsigt ikväll, så för er som bor i Stockholm, klä er varmt!!

Kaj och Börje - reklamen

image58

Den här kan jag se hur många gånger som helst och tycka att den är lika rolig varje gång! image57






Tävling!


image56


O L G A - made in Russia har en tävling! Klicka bara på länken för att vara med! image55






Underbar helg!

image52


Jag är trött. Men vilken underbar helg jag och M har haft tillsammans!
I lördags var det shopping med mat, hushålls saker och systemet. Sedan åkte M och klippte sig medans jag påbörjade middagen och gjorde iordning mig själv.
Sedan när M kom tillbaka så åt vi (jag ost och skink pasta sallad, mmm! och M Jack Daniels kryddad biff med pommes frites) till det drack vi bubbel vin och hade det romantiskt.
Sedan skulle vi ut ngnstans med visste inte var, och då får jag helt plötsligt höra av lilla syster (via msn) att min äldre syster undrar om jag vill följa med dem ut till Club Havanna. Javisst? Jag och M tänkte på det i ca en halvtimme sedan sa vi ja. (Jag är inte sådan som säger 'ja' el.'nej' på direkten utan måste alltid tänka efter lite först) Jag hade inte träffat min syster på snart ett år.
Vi åkte dit efter ca en timme och där var syster och hennes kompis E. Jag tycker verkligen om E! Vi kramade om varandra, undrade hur alla mådde osv. Det var oki. Syster undrade varför jag inte hört av mig, men jag tyckte inte det var min sak att göra det. Det var ju jag och M som hade flyttat och inte ifrån henne, utan de andra.
Ja det blev inget tjafs iaf, så det var ju bra. Det blir inte längre lätt tjafs i mitt liv för övrigt. Jag kan knappt minnas då jag blev riktigt arg.
Vi var där hur som helst i ett par timmar innan jag och M åkte hem, med tunnelbana vilket gick smidigt.

image54

På söndagen var jag trött som vanligt. Jag är alltid trött dagen efter jag druckit/festat, och då spelar det inte ens ngn roll hur mkt eller litet jag druckit, min kropp blir uttömd, på ngt sätt. Men det gjorde inget, för jag och M hade det hur mysigt som helst ändå. Vi åt massor (middag: danske pölse och pommes frites med Jack Daniels såsen) och drack massor av Coca cola. Jag älskar verkligen Coca cola! Sedan fikade vi med choklad kladd kaka och glögg.
Under dagens gång avverkade vi lite filmer: Jag såg först The family stone (med Sarah Jessica Parker b.l.a, ganska bra film, jul film, vilket passade. :)) sedan såg vi Chocolat och Sagan om ringen - Härskarringen tillsammans.
På natten var jag så trött men samtidigt pigg så det tog ett tag innan jag kunde somna. I morse skulle jag ha gått upp och ätit frukost tillsammans med M men jag orkade inte! Skäms lite faktiskt. Så trött kan man väl inte va... Men jo. Får väl skylla på blod sockret eller ngt.

Idag ska jag fortsätta skriva, städa undan lite (blir alltid så stökigt under helgerna, undra varför? image51) och sedan får vi se.


Plötsligt händer det...

 image49


image50
Tjohej!
Jag fick just reda på att jag vann tävlingen om örhängena som Tigerspice hade arrangerat! Jag tyckte faktiskt den var jätte skoj!


Så sött!

Den här lilla tjejen är det sötaste jag sett på länge! Hon sjunger som en liten älva.



At the car wash

image47



Då var allting ang. städning avklarat för dagen: dammat, dammsugit, diskat, plockat undan, vädrat... Everything is finished. image48
Känns jätte skönt för nu kan jag göra vad jag vill resten av dagen, känns det som.

Ikväll är det Idol, pizza och coca cola som gäller för mig. Om jag inte hittar ngt roligare att titta på.

LOST

image45

Jag har viktiga nyheter, viiiiiktiiiiiga!  (precis som gubben i Svärdet i stenen image44)


Ehm, Jo! Jag är så uppspelt! Det har ju gått rykten om att JJ Abrams inte skulle fortsätta med LOST efter säsong 3, men så söker jag på honom på IMDB.COM och vad får jag se??

"Lost"
The Beginning of the End (2008)

Overview

Director:
Jack Bender
Writers:
 Jeffrey Lieber(creator) and
J. J Abrams (creator) ...

Original Air Date:
4 February 2008 (Season 4, Episode 1)


Detta kan ju bara bli hur bra som helst! Tycker Abrams gör riktigt bra arbeten med film! Tjohej! Och bäst av allt? Det kommer antaligen sändas redan i början av Februari (som till synes)! När de pratats om att det inte skulle börja förräns till våren! Äntligen kommer jag ha ngnting att titta på förutom Big Love och alla filmer. image43

image46



The Last Mimzy

Jag såg just klart familjefilmen The Last Mimzy, men denna gång hade jag tänkt låta trailern tala för sig själv:




Songbird - Till M

image41

image42

In the smyg.

Jag har en hemlis... Jag tycker om den här låten, i smyg:


Sugen

image39
image40


Hrm.. är det knas att vara sugen på bubbel vin på en tisdag? I wonder, wonder.. Jag drack inget i helgen dock, no no.. tog det lugnt och hade det mysigt.

Justin Timberlake
konsert på TV400 just nu, han är en oki underhållning för en kväll som denna. M slutar sent ikväll, saknar honom som en toka. image38

Barn.

image37


M pratade om barn igår. Jag tror att han blir mer och mer beredd på att ha barn. Han pratade om uppfostran, hur han skulle vara som pappa och hur bra vi skulle bli som föräldrar. Sådant som alla borde tänka på innan de skaffar barn.
Jag vet dock inte om jag är redo, men vet man verkligen när man redo?
Jag vill ha barn med M, men jag vet inte när. Om en och en halv månad fyller jag 27. Jag är inte för gammal eller för ung för att skaffa barn (jag tycker att man borde införskaffa en gräns på när man får skaffa barn, barn ska inte föda barn!)
Men ja. Jag tycker om kontroll, jag tycker om att veta. Om jag kunde skulle jag vilja veta vissa saker i förtid.
Tex så har vi ingen fast bostad ännu.
Vi har en fast inkomst dock.

Jag har tänkt på lite namn, med namn som jag alltid 'sparat' på sedan ung ålder. Kanske har med det att göra och alltid legat undermedvetet? Som ung ville jag nämligen inte ha barn. Dessutom trodde jag att jag skulle vara ensamstående som äldre.. och se hur det blev. ('',)
M tycker att jag ska bestämma namn på barnet, eftersom det är min kreativa sida som talar. Han vet att jag skulle välja ett bra namn... Låter som att han redan bestämt sig. :p

Nej det är verkligen svårt. Jag vet helt enkelt inte. Men om jag skulle bli gravid så skulle jag självklart välkomna det med öppna armar och älska det mer än livet självt.

En annan sak som 'besvärar' mig med detta är också att jag har navelbråck, sedan födseln. Läkarna sa till min mamma då att det var inget farligt, så länge som jag inte hade ont. Jag har än så länge inte haft ont där, men i samband med en graviditet så skulle ju navelbråcket förvärrars och jag har hört att man t.o.m kan dö av det. Så det är ju en sak att tänka på om det skulle ske. Naturligvis ngt jag skulle ta upp det med ngn läkare ifall det skulle ske, om inte ngn som läser detta har ngt förslag? Men det ante mig.



Britney Spears

image36

Sitter och lyssnar på Britney Spears nya skiva. Jag är måttligt imponerad. Endast poppiga låtar, den ena påminner om den andra. Rösterna är omgjorda och elektroniska. Dessutom tror jag inte att Britney sjunger ensam på vissa av låtarna, då jag hör en annan stämma än hennes då och då. Röst expert som jag är. :)

Vilken grå dag det är ute idag. Igår kunde man se Månen ute redan vid halv fyra tiden. Vi går verkligen emot mörkare tider ... vilket kommer hålla på tills det blir vår igen. Inte undra på att många svenska blir nere och deprimerade under vinter halvåret.


Apophis - Jordens undergång?

image34



Jag fick just reda på att Apophis kommer svänga förbi Jorden år 2012, innan den rundar Solen och kommer tillbaks år 2036. Världens ände kommer ske ngn gång kring vintersolståndet år 2012 enligt Maya folket... Kan det vara sant? Om det skulle ske så skulle jag endast bli 31. Konstigt egentligen, för jag har alltid känt att jag aldrig skulle äldre än min 30års dag...

Om man vill ha koll på tiden tills år 2036 finns en domedags klocka här


Kan få vem som helst att få ångest. image35

Lördag och Sarah Brightman

Idag jobbar M extra, duktig som han är. Jobbet bjuder på pizza till de som skulle komma in idag, som en liten belöning. :p
Själv så sitter jag vid datorn som vanligt och pillar. Tex så letar jag och finner extremt vackra fonter, läser skvaller och lyssnar på musik; Sarah Brightman - This Love:



Den är dock vackrare än fonterna. Älskar Sarah Brightman och hennes magiska mästerverk. Ja för mig är vissa av hennes melodier verkligen mästerverk, speciellt den här:



Till ikväll blir det först middag (pommes frites och kyckling?) och sedan fotboll. Sverige - Spanien var det va? Hoppas Sverige vinner annars åker de ur.

Jorden Månen Universum

Sådant här är helt otroligt, sådant som gör att man blir alldeles snurrig i huvudet när man tänker på det (iallafall jag). Vad är Jorden, vad är Universum, vad är vi och hur kom vi hit? När man riktigt tänker efter... Vad är vi? Människor? Och vad är människor? Det finns ju ingen förklaring! Det är vi som är aliens. Vi går omkring och undrar om det finns utomjordingar, såklart i tusan det finns! Utomjordingarna finns ju på hela planeten Jorden!
Vi lever på en planet, där ingen kan förklara hur den kom till för det finns inga vetenskapliga bevis och i ngn annan galax, långt långt borta finns säkerligen fler som 'vi', det finns säkert miljontals överallt som vi aldrig kommer få reda på existerar! (förutom när man dör, tror jag) Det är först då man kommer få reda på sanningen. Vad är Universum? Ett oändligt hål av ingenting och massa? Haha! Det kommer säkert visa sig att Universum är en ödla ngnstans. Precis som cellerna i våran kropp tror att de lever i sin värld. För vad är det som lever inom oss egentligen? Vad är tex hjärnan, som skapar våra tankar, minnen och åsikter?

Hur som helst, det jag egentligen ville komma till...

Har du ngnsin sett Jorden gå upp från Månen?





Den här filmen ska jag se:

image28


Den börjar om en halvtimme. Ska faktiskt bli spännande att se eftersom jag hört talas så mkt om den och att den faktiskt har vunnit Oscar. ('',)
Jag kommer med uppdatering om filmen senare.


Uppdatering:
Filmen var BRA. Jag tycker om filmer som utspelar sig på olika platser, med olika människors öden.  Filmen påminner dock alldeles för mkt om filmen Crash för att vara riktigt originell, (eller låt mig se vilken film som spelades in först... brb. Jo Crash var först. )men det spelar inte så stor roll. Duktiga skådespelare/or och bra manus, bra filmat och inte alltför långa scener med de olika familjerna.
Får fyra snowflakes: (brukar använda cupcakes image33men nu blir det snowflakes så länge vintern är här. :))
image29 image30 image31 image32


Smink, parfym och diverse

image27

Jag erkänner, jag älskar kvinnliga saker. Smink, parfym, sexiga underkläder, höga klackar, manikyr, kurvor ;)... Ja allting som klassas som riktigt tjejigt. Så nu ska jag visa lite bilder av den sidan hos mig själv:



Mitt sminkbord:



Här är förresten det fina sötvattens pärlshalsbandet som jag fick tidigare i veckan av Allers förlag:





Jag älskar parfymer, har fler än dessa, men det är de som passar bäst in i själva färgtemat som jag försökt skapa:




Ehm... och här är resten av sminket jag brukar använda som absolut inte passar in på sminkbordet:





Behöver jag säga att jag önskar mig en digital kamera i julklapp?

Update: Makaronipudding

image20


Min makaronipudding från igår:




Hur mumsig som helst. Extra kul var det när M gick omkring och sa hur god den var och hur duktig jag är. image19

Underbar klänning!

image14

Ibland har man dagar så man inte riktigt kan vakna.. Idag är en sådan dag. Jag var iofs uppe tidigt imorse men jag trodde att jag kunde skaka av mig det. Det är en fin dag iallafall! Växlande molnighet med sol. image15

Den här klänningen hittade jag på en sida igår kväll:

image17

Tycker den är otroligt vacker, vilken kreation och vilka färger! Jag vet inte vem designern är eftersom jag inte alls är duktig på sådant, utan går endast på mitt synintryck. image18 Skulle inte ha ngnting emot att gifta mig i den där klänningen...


Makaronipudding och Big Love!

image12


Nej jag är inte tillräckligt sugen på falukorv för att bara äta det rakt av, så jag ska göra en makaroni pudding istället, jag är faktiskt lite av en expert på det. Detta är receptet jag brukar följa:





Makaronipudding                                    
Ingredienser:
                                                 
       Receptet är för  port. 
       
4 dl

makaroner
150 g

rökt skinka
1 st

purjolök(ar)
3 st

ägg
4 dl

mjölk
1 tsk

salt


svartpeppar
 
 
 
           
   
   
   
   
    
Tillagning:    

1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka makaronerna enligt anvisning. Spola dem i kallt vatten.

2. Tärna köttet, skiva purjolöken och blanda med makaronerna i en ugnssäker form.

3. Vispa i hop ägg mjölk, salt och peppar och häll över.

4. Grädda puddingen i ca 30-40 minuter

1 port:
386 kcal
8 g fett
3 g fibrer
   
     
 

Taget från tasteline.com


Ikväll kommer Big Love på Canal plus, som vanligt på Onsdagar kl. 22. Det är faktiskt den enda serien jag verkligen följer nu för tiden. Förr i tiden kunde jag följa serier som besatt.. Jag tror det beror på att jag har blivit så van vid att se på TV utan reklam nu så så fort det är reklam emellan programmen på andra kanaler så tröttnar jag väldigt enkelt. Dessutom så är jag ju mest tokig i film. Film och musik, min stora passion. image13

Adventstid och Astrid Lindgren

image10


Ibland går det inte riktigt som man vill.. Men då får man tid till annat istället. Så nu snart ska jag och M ner till källaren med lite krafs, sedan ska vi gå igenom lite kartonger och bära upp ljus slingor, advents ljus stakar m.m.
Nej det ska inte sättas upp än, men skönt att ha det klart tills innan Advent. image9

Förresten, det är Astrid Lindgren dagTv1000 Nordic hela dagen, eftersom hon skulle ha fyllt 100 år idag, så det  ska kikas på många Astrid filmer. Kl. 13 börjar Ronja Rövardotter och det får jag ju inte bara missa. En stor favorit när man var liten, tillsammans med Madicken och Mio min mio.


Mina nya favorit frukost är havregrynsgröt med lingonsylt, vilket intogs imorse igen. Gottis... Ikväll blir det falukorv och makaroner, riktigt inspirerandes. ('¨,)

Pärlor(,'')

image8


Idag kom mitt pärlhalsband med rosa sötvattens pärlor från Allers förlag, det var ett special erbjudande till premunationen av Hemmets journal som införskaffades för ett par veckor sedan. När man är hemma så mycket som jag är så är det perfekt tisfördriv. Tidningen innehåller massor med goda recept, korsord, insändare sida och mitt bästa tips, b.l.a. Man kan faktiskt bli expert på korsord om man håller på med det ett tillräckligt långt tag. image7

Snart är det middags dags, min M gör den idag. Blir kokt potatis med gräddsås och ost schnitzel, mums. Till det ska vi se på LOST, som nu visas på Tv400, de är redan framme i den tredje och sista säsongen. Även fast jag ser LOST för andra gången så har jag inte tröttnat.
LOST kommer även att börja visas igen till våren, fjärde säsongen, men utan JJ Abrams. Jag undrar verkligen hur de kommer framstå då. Vad som hände, vad själva Ön ger och är. Jag och M kom igår fram till att vi tror att hela Ön är ett stort magnet fält och eftersom vi människor är elektriska kan det kanske bota alla slags möljliga sjukdomar. Att ön är ett test, ett prov på människans natur, sjukdomar och överlevnad.
Oj vad jag svamlar, nu har LOST visst redan börjat.

Winter Wonder Land

image4



image6


När jag vaknade imorse så såg jag ngnting magiskt. Det hade snöat. Det är ngt magiskt med att vakna och se den första snön på morgonen, tycker jag. Det verkar dock som att snön redan har börjat smälta bort lite, men det gör detsamma så länge som det fortsätter snöa. Detta år har jag verkligen fastnat för vinter halvåret. Jag kan knappt vänta till första advent, sedan till den mysiga julen och nyårsafton. Sedan fyller jag år och bara ngr dagar senare min fästman. Detta år ska vi fira våra födelsedagar tillsammans. Sedan pratas det om giftermål till innan våren. Den som lever får se. image5 Jag är fylld med förväntan.

Nu ska jag arbeta med min hjärna och fylla på informativ fakta, tillsammans med lite mindre viktiga saker.





Månen - Japan

Det här tycker jag är väldigt intressant!

Japan har alltså skickat KAGUYA till Månen med en HDTV kamera som nu har tagit kniv skarpa bilder av Månen. Rymd färden över Månen med KAGUYA kan man även se på film här. Jag tycker att man fråga Japan om de inte kan ta en tur med KAGUYA över det området som det sägs att USA intog. För då bör man väl även kunna se USAs flagga? För den måste stå kvar, den kan ju inte ha, ehm, blåst bort så att säga. ('^,)

År 2025 sägs Japan kunna etablera baser på Månen, Det är 10 år efter USA:s mål om att återvända till månen senast 2015.

. det var en tanke.

image1

Snart ett nytt år...
Äldre ålder.
Nytt boende.
Ett steg närmare till giftermål.
Saker som man inte har ngn aning om nu som kommer att ske.


Men det är då - nu är nu. image3
Och nu är det dags för köttfärs sås och spaghetti!




RSS 2.0