Nya tider.

Jag ska inte dricka mer alkohol på ett väldigt långt tag nu, utan koncentrera mig på andra saker. När att festa inte är roligt längre ska man sluta, så mkt vet jag. Så därför slutar jag nu.
Jag ska istället lära mig mer om meditation, förhoppningsvis om tarot och läsa mer.
Bli mer förståndig. Dessutom så ska kanske jag och min älskade M göra ngnting mer... vi får se. (,'')

Idag såg vi The Illusionist tillsammans. Väldigt bra film! Vacker, mysig och mystiskt.
Verkligen jätte bra. Och där ser man, producenterna från Crash, som också är riktigt bra...

image271





Host host

image270


Stackars mig.. nja, lite iallafall. Nu är halsen rosslig igen, kände av det redan igår kväll när jag satt vid datorn. SÅ nu har jag börjat hosta igen också.. kul, speciellt när man bara varit frisk i ca två och en halv vecka. Men jag tror inte riktigt det beror på immun försvaret, utan ngt annat. Allting hänger ju ihop i kroppen. Så när man oroar sig och är orolig så blir man lättare sjuk och känslig.. samma sak när man är negativ eller tänker för mkt negativt.
Ja nu är det som det är iaf.. hoppas jag blir frisk tills på lördag, för då måste vi flytta.

Annars så åt jag jätte god hemma gjord grekisk sallad igår med pasta, sallad, skinka, grekisk ost, olivolja, råa champinjoner och vitlöks dressing, jätte gott.
Idag ska jag och M lyxa till det med sushi också.. Hrm vet inte om sushi är just lyx, men jag tycker det känns lyxigt iaf. Så rent och färskt! Om jag fick för M så skulle jag nog bli vegetarian, men det skulle inte riktigt fungera tyvärr med min enorma ämnesomsättning, blodsocker och blod tryck. Ja gammal i förtid är man, men det beror ju också på gener och livet man levde innan man blev älskad och älskar på riktigt.

Dock har jag varit duktig idag och jobbat, men det var behövligt.

Sunday?!?

image268

Idag ska jag inte ens logga in på TV planeten för att se vad jag missar för skoj på TV, känns lite onödigt. För idag är det ju söndag = M's TV sport kväll!
Så.. jag ska ligga och äta Maltesers, dricka coca cola och se på filmer. Vi har verkligen massor nu, så jag vet inte ens vilken jag ska välja. image266  Tjohej!

Snart måste vi tänka på flytten också... men det blir nog ett äventyr i sig kan jag tänka mig.
För vem säger att allting måste vara så jävla bestämt och kontrollerat?

Nu ska söt M ut och hämta ett paket på Posten, en sen julklapp från mig. I hope he'll fancy. image267 Yada yada yada.. ibland undrar jag varför jag ens skriver blogg. Känns lite onödigt på ngt sätt?
Iaf just en sådan här blogg. Så .. ja, genomskinligt på ngt sätt? Lite halv tråkigt, inget djup liksom. Jag älskar djupet! Där nere, människors riktiga inre... sådant inspirerar mig totalt!

Kvällen, natten och dagen.

image265

Det blev en redig ute kväll på Stockholms gator igår. Mötte upp lilla syster och hennes kompis med.
Väl inne på klubben blev det vin, öl och sedan lite smutt på en South n Comfort, vilket jag inte borde gjort. Blir fylle vrång av ren sprit, att jag aldrig lär mig.
Lilla syster var nog mest packad, som vanligt. Jag gillade inte riktigt att hon gick fram och frågade folk att gissa hur gammal jag var. Oki ingen gissade på min ålder men ändå. JA JAG ÄR GAMMAL, men vadå, låt mig ha min ålder i fred. Syrrans kompis gissade på att jag var 25, när jag sedan sa att jag var 27 så sa hon, 'Åhh då vill jag se ut som dig när jag är lika gammal!' så det var ju snällt, eller ärligt.
Åh åldern gör sig så påmind... men på ett sätt känns det positivt med. Jag har ju liksom mitt på det torra när det gäller det känslomässiga i livet. Jag har mitt livs kärlek, jag vet vem jag vill umgås med och vilka jag inte vill umgås med och kan välja själv.

Testade Revigör igår också och imorse. Usch vilken smak. Dock fungerar den inte heller. Enda som var lite bättre var huvudvärken som knappt kändes alls, men inte så mkt större skillnad.

Så idag har jag legat i sängen, tittat på störtlopp, konst åkning som jag somnade till och lite film. M var och jobbade extra.. känslig som jag är låg jag och kände mig ensam och bakis.. inte roligt heller.
Coca cola är det enda jag druckit på hela dagen, men apiteten kom igång till middagen, rester från ost och skink pajen från igår, mums.

Pratade om barn idag igen med M. Jag säger att det kan ske när som helst. Men han bara ler och säger 'Åh ett kärleks barn!' Han skulle bli en underbar pappa. Det vet jag.

Who is it - Michael Jackson







Törley och lite galej

image263


Verkar som att Törley står på schemat ikväll igen och ngt annat bubbel vin som jag inte kommer ihåg namnet på nu, hrmm? Det är iaf också jätte gott, lite sötare smak än just Törley.
Sedan till mat så blir det antingen sushi för mig, American beef till M.. eller så blir det hemmagjord ost och skink paj som jag hade tänkt att laga. image262 Decisions, decisions...

Kanske blir en utgång senare på det med? Inte varit ute på evigheter, mest varit hemma med folk här eller på hemma fester, men nu så... nu kanske det blir dags. Dock så är jag rätt trött på de ställen vi brukar gå ut på så jag ska höra med M om vi inte kan hitta ngt annat roligt ställe i Storstaden.

image264

Nu strömmar Girls just wanna have fun ur högtalarna och visst stämmer det. Nu ska jag gå och fixa naglarna! Tjohej!

Pumpkin


image256

image257

Såg jag igår kväll. Fin och bra film med otroliga Christina Ricci. Fy sjutton vad hon är bra. Hon är verkligen otrolig på att förmedla känslor, det sitter i ögonen på ngt sätt. Filmen handlar handlar om Christina som är en överklass tjej som blir intresserad av en utvecklings störd kille.
Filmen uttrycker allting som den säger sig innehålla: komedi, drama och romantik.
Får fyra snowflakes: image252 image253 image254 image255

Den underbara Christina Ricci:




Fyra.



Igår införskaffades mina absoluta fyra favoriter: image250

- OST (jag älskar ost, alla sorter! gorgonzola, mozzarella, brei, vanlig påläggsost, osv)
- Coca cola (min favorit läsk. Efter den kommer Lime.)
- Läkerol (ja, jag är beroende!)
- Kaffe (har blivit kaffe beroende igen, haha. En kopp om dan med mjölk räcker dock)

image251

Sedan handlades också juice, ägg, skinka, mjölk etc och middagen till idag: Biff till M, potatis bollar och ost schnitzel till mig. Yum!

Nu sitter jag och tar det lite lugnt medans jag lyssnar på 80tals kanalen. Sedan ska jag städa och sedan jobba. Eller kanske det blir tvärtom.





Dagens Expressen...


image249


Dagens stora nyhet i Expressen..

Kunde de inte hitta ngt bättre? Och framför allt: Hur kan man komma på att man ens ska ringa intill dem och berätta en sådan 'nyhet'??

Spöke i bil i Portugal?

Av vad jag sökt upp på Internet ang. denna video så är den fake, men den är riktigt bra gjord!





Finns inte så mycket å säg?



image248

Oj vad jag är trött idag... image247  Gick upp kl. 7 och fixade havregryns gröt till M och tee med smörgås till mig själv, sedan ngt senare tog jag itu med tvätten, som är klar nu, jippie image246

Nu dricker jag äpple juice - för visst heter det äpp-le? Man säger ju ett äpple fler äpplen... men tex juice säger de flesta äpp-el juice, men det är ju fel? Inte sant?

Nu är det stor slalom el ngt på TV.. heja Pärson om hon är med.

Nej om man skulle börja arbeta lite då..


Henrik Dorsin vs. Thomas Järvheden


Magnus Betnér - Så rätt! så bra!


Törley

Törley - Gala, det godaste bubbel vinet ska drickas ikväll. Det ska verkligen bli så gott. Har ju haft en paus när det gäller fest och alkohol sedan nyår då jag kände att det räckte för ett tag. Men nu ska det verkligen bli jätte gott med bubbel vin!
Till det ska vi äta Tortellini med tomat och gräddsås. Mmmmm!
Antar att M kommer få i sig ngn öl också, men kanske inte så många med tanke på att han festa för två igår på sitt företag som hade en av deras vanliga 'after work middags fest'. Hrmmmm..

image245

Johnny Depp vs. Michael Jackson?



DET HÄR ÄR FANTASTISKT!




Om det blir så, alltså...






image244







David Letterman


image241
Såhär söt ut såg David Letterman igår när jag såg honom i hans show. image240


image242

Verkar som att pausen gjort honom lite hårigare? hihi
Om han låter skägget växa ännu mer kommer han se ut som Jul tomten.
Jättefint! image239



Kreativitet!

image237

image238

Idag har jag varit så kreativ och det känns verkligen jätte bra! Känns som att jag arbetat hela dagen? Och det har jag nog men det gör ingenting!
Men nu ska jag ta en paus. Ta det lite lugnt och ladda upp för I huvudet på Gynning. Jag gillar verkligen Carolina, hon inspirerar hon med. Om man skulle ta och köpa hennes bok Ego girl? Ja jag tror faktiskt det!

Sedan börjar ju Birth och efter det ska jag nog lägga mig i sängen och fortsätta titta på Medium, sedan är det en ny morgon dag med jobb men det känns bara skoj.



Birth

image236

Filmen Birth kommer ikväll på 1an kl. 22. Jag rekommenderar den. Handlar om en kvinna som förlorar sin älskade make och efter en tid börjar se livets ljus igen, tills en dag det dyker upp en pojke som påstår sig vara en reinkarnation av hennes avlidne man...
Vackert gjord, bra musik och passar perfekt i vinter mörkret. Nicole Kidman i huvudrollen, lika bra som vanligt!
Får fyra snowflakes av mig: image232 image233 image234 image235


Glöm inte premiären av I huvudet på Gynning kl 21 i Kanal 5 också.

Änglagård - Andra sommaren

Jag såg Änglagård - Andra sommaren igår.



Egentligen var det meningen att jag skulle ha sett Änglagård, men de hade skrivit fel så att de visade Andra sommaren istället.
Jag tyckte filmen var riktigt bra faktiskt! Jag förstår inte varför folk var så kritiska emot Änglagårds filmerna på 90talet, för även om jag var ganska ung då (11-12 år) så kommer jag ihåg hur folk tyckte de var slask.
Jag tyckte den innehöll bra skådespelare, riktigt bra musik och själva filmen i sig var riktigt bra gjord med känslosamma scener.
Änglagård - Andra sommaren får fyra snowflakes: image228 image229 image230 image231


Michael Jackson's Speed Demon

Brings back a lot of memories...







Tävling hos B I T T E R F I T T A N!


image226

Jag lägger till en till tävling nu när jag ändå är på G. image225


B I T T E R F I T T AN
har en tävling HÄR med riktigt fina priser! Tävla du med!

Tävling hos Maria Vuitton!

image223


image224



Jag är med i en tävling om ett par riktigt snygga röda satin pumps som finns på
M A R I A * V U I T T O N'S sida.

Tävla du också!



Apathy

image222

Cupcakes

image219


På min födelsedag serverade jag hemma gjorda cupcakes. Är den inte fin så säg?





Bleeding Love

Jag gillar verkligen den här låten. Påminner om 90talet faktiskt, de pop-ballader jag brukade avguda då. image218


M's födelsedag!

image215



Det är ingen vanlig dag för det är sööööts födelsedag, hurra hurra hurra!

Grattis min älskling! Nu är du riktigt gammal!
image216 image217




Ja idag fyller min M hela 35 år! Det ska vi fira på riktigt senare, men inte idag.

Idag känns det lite bättre, skönt. Eller det kändes bättre redan igår kväll när M kom hem, han får mig alltid att må bättre.. image214






image213



Jag förväntar mig ingenting.


image212



Vilka gratulationer man fick på sin födelsedag...

Stora syster hälsade grattis per sms. Oki, tack.
Lilla syster skrev en grattis hälsning - per sms.
Mina föräldrar smsade - grattis.

Kul.
Verkligen...
Kan ju erkänna att jag inte känner mig speciellt uppskattad av min familj.
Det är dags att bryta ett mönster.. Även fast det kommer bli väldigt svårt.
Det är svårt att inse den riktiga sanningen.



Min födelsedag!


image208
image209


Grattis till mig som fyller 27 år idag!
(Undrar om mina föräldrar kommer höra av sig? Men det tror jag inte.)
'För det är inge vanlig dag, för det är älsklings födelsedag, hurra hurra hurra!' som M sjöng i morse till mig. image206
Frukost på sängen fick jag också. image207

image210Ska dock inte göra ngt speciellt idag, vad jag vet om. Ska väl göra lite av mina egna favoriter då, som att se på filmer, ta ett låångt skönt bad, äta gott och så.image211



To the one who knows - Yanni





Medicin



M har åkt för att kolla sitt blodvärde efter ett tag utan medicin. Medicinen är väldigt svår att få tag på och man får ringa runt länge innan den kommer in, t.o.m med elektroniskt recept. Hoppas de fått in den nu, för jag vill inte att han ska gå omkring utan sin medicin längre.

Grannen brevid här spelar så hög musik att det känns som att det är JAG som spelar den, i samma rum!
Vet inte vilken låt det är dock, ngn kille som sjunger med lite gitarr och trummor... Hrm.
Kul dock att grannen spelar så högt, eftersom för bara ett par dar sedan en annan granne gick runt här och plingade på dörrar och bad alla att inte spela så hög musik på dagarna, då han arbetar natt. Brist på respekt av denna granne? I say yes.

Spelar roll. Vi måste ju ändå flytta snart. ('De var ett jävla tjat på dig här idag Hillman, har du inget annat för dig? Spring ut och leta efter Fejset för fan!' 'Gunvald?' ' NEJ!')


Elvis Presley




Idag fyller Elvis Presley år.

image201


Om han levt hade han fyllt 73 år! Om jag räknat ut det rätt.. Är fortfarande väldigt trött.
Jag tycker att hela Elvis andan och era:n är fascinerandes. Jag älskar filmer om honom. Jag har dessutom sett honom 'live'. Elvis Presley på stor bilds skärm och hans band spelandes framför den, en otrolig upplevelse jag delade med en vän år 1999...

image202
1935 - 1977



The secret that I hide - will I grow old...




Jag vet inte riktigt vad det är med mig.
Jag somnade runt 3 igår och vaknade 14.00 - kl två! Det var mörkt när jag vaknade. Har inte sovit till två sedan jag var typ... 20 år?
Dessutom har jag hals ont - igen. Känns som att jag aldrig kommer bli helt frisk.
Jag mår inte riktigt bra, psykiskt eller fysiskt. Jag är alldeles för känslig för att vara jag, eller är det såhär det känns att bli äldre? Jag förstår ingenting...





DEEeeexter!

image200


Såg just första avsnittet av Dexter, säsong två.
Ett riktigt bra program faktiskt. Säsong ett såg jag och M under ett nafs när Canal + hade ett maraton, man fastnade lätt så att säga.
Nu ska vi dricka tee, äta smörgås och se Hannibal rising, som kommer om... 3 minuter!
Hej!

WALL-E, Disney Pixar trailer

Disney & Pixar's nya film, WALL-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class).
En liten sötnos robot som efter 700 år hämtas för de han var menat att göra från början.





Premiär i USA, 27 juni, 2008


Bye bye.

image199

Idag har jag städat ut Julen, som det heter. M hjälpte till lite granna innan han skulle ut och handla mat.
Så nu är det ganska tomt här hemma. Men det spelar inte så stor roll. Vi måste ju flytta snart och då känns det nästan ganska skönt att ha det udanplockat iallafall. Jag får ångest när jag tänker på allt som måste packas ner och bäras sedan... Vi som just hade fått alla möbler hit. :S Ja ja. Finns inte så mkt att göra åt det så jag skuffar undan det för ett tag.

Jag och M ska sedan se ngn film och ha det gosigt tillsammans. Jag vill helst se en thriller el skräckis men M gillar inte riktigt skräckisar och jag får nog inte skriva varför, hih hih.
Så det blir nog action eller komedi, men komedi är jag inte alls sugen på. Inte sådan dag idag... inte imorgon heller kan jag tro. Jag känner mig pytte lite nere i en svacka, varit så i ett par dagar nu. Hoppas det ger med sig efter födelsedagen när det är avklarat, så att säga.

Nej om man skulle göra ngnting annat...

Jo rå s-å-att-ehhhhhh...

Så jäkla trött 'sså...  image196

Så nu ska jag dricka lite mööölk... eller saft. Och till det kanske en pepparkaka.

Sedan... image197



Ska jag lägga mig och se på TV...

Sedan...

Ska jag förhoppningsvis sova! image198

1408

Åh... lillefot.
Precis ätit klart middag - potatis med bacon och vit sås.
Innan dess såg M och jag filmen 1408 -

image195

Riktigt bra film! Härlig skräckis med massor av olika skräck injagade scener. Sån't här gillar jag! Jag visste inte heller att det var baserat på en av Stephen King's historier.
Får fyra snowflakes: image190 image191 image192 image193


Den glada nyheten blev inte så glad. Jag kände mig deppig i en timme men nu har jag gaskat upp mig. Det är nog det bästa med att bli äldre - man skakar av sig saker mkt lättare.
Annars så är det riktigt råttis att bli äldre. Fyra dagar kvar. image194

Gravid.

image189


Jag fick just reda på att min lilla syster är gravid. Jaha... vad skoj. Dock är det lite komplicerat. Precis som förra gången. Lilla syster har lätt för att göra det lite knas för sig, precis som mig själv i yngre dagar. Dock var jag väldigt noga med det här ang. barn, först för att jag inte ville ha barn och sedan för att jag var noga, helt enkelt.
Däremot måste jag önska henne grattis och all lycka. Och jag hoppas att allt löser sig tillslut, men det gör det nog. Det brukar det ju göra, oftast iaf.



BIG LOVE


image187

Jag såg just på imdb.com att Big Love säsong 3 redan är ute. Jaha och varför är Canal + så tröga med att köpa in den då? ... Får väl se den online. Men vill hellre se den på TV... Ja ja. Issues: Vänta och se på TV eller se nu online? HRMMMMMM...

Imorgon is the day. Ett telefon samtal sedan kan livet förändras i ett nafs. image188

Cloverfield

Den här filmen ska jag se - på bio - guttis - är det tänkt! Den måste helt enkelt vara bäst när det är J J Abrams som är producent. Premiär i Sverige den 8 februari!





image186

Lite sömn vore trevligt.


image185

Jag kan inte sova längre. Jag hostar mig till sömns varje natt och host medicinen fungerar inte - alls! Noskapin i piller form - rekommenderas INTE!
Jag somnar runt 3 varje natt. Vaknar 9 på morgonen - av att jag hostar. Samma visa varje morgon, i snart en vecka. Inte roligt längre kan jag säga. Fast host attackerna är nog ändå värst, när man hostar så mkt att man kippar efter luft. USCH. Tur att jag inte röker längre kan jag ju säga!

Känner mig så himla ofräsch också. Även fast håller mig ren och så trots sjukdom. Så idag ska jag göra en make over. Skrubba hela mig och sedan smeta in mig med brun utan sol. Göra manikyr och måla naglarna. Noppa ögonbryn och kanske göra en hårinpackning. Och nej, inte i den här ordningen.
Sedan ska jag planera min 27 års dag. Jag ska bara äta hemma gjord födelsedags tårta. Så långt har jag kommit och jag tror inte jag kommer längre.
Tror inte att mina föräldrar kommer höra av sig heller.

Nu blev jag bitter helt plötsligt? Haha, så råttis det kan bli.
Nu ska jag äta frukost och se en bra film, så blir det nog bättre, ska du se... lilla... kissemiss.


Walking in the air - Piano version





Sick and tired


image184

Jag blir så känslig när jag är sjuk. Tror jag grät tre till fyra gånger igår, av ingen direkt anledning alls.. Kan bero på att jag faktiskt hade feber också. Idag känns det liiiiite bättre men jag är verkligen inte uppe på benen än.
Snart så fyller jag 27 år.
Tjugosjuår.
Det är helt otroligt. Jag kan inte riktigt få in det in min hjärna. Jag? 27? Haha, du skojar! Jag är ju... 18? nej oki, 24 då.
Men nej snart blir jag 27!?

Jag har ju i ju för sej varit med om ganska mkt för min ålder. Och haft ca... 10 arbeten? Let's see:

- Hotel städare (två dygn i ju för sej, de sparkade mig för de tyckte jag städade för långsamt! skit arbete)
- Gröna Lund, ansvarig för spel maskiner
- Data registerare (detta var det bästa jobbet jag har haft!)
- Isis kammare, ansvarig i kassan
- Bingo värdinna
- Assistent för konst kurs för barn
- Posten, brev sorterare m.m.
- Jag stod i ett korv stånd en halv dag, fast det gjorde jag ijuförsej inte ensam, haha! Men vi fick 100kr var iaf!
- Intalare för ett data program
- Delat ut tidningar


Kanske är ngt mer, men jag kommer inte på det nu...
Sedan har jag gått en kurs för data körkortet också. Sedan är det väl inte så mkt, yrkes mässigt. Men ändå!
Jag har panik! Jag undrar hur jag kommer känna mig när jag fyller 30?!! Om jag nu gör det, d.v.s.. lång historia.

Jag har besökt de länder jag velat, förutom Italien då då och kanske Las Vegas!
Men annars är jag nöjd.
Jag har träffat en vän i ett annat land, som jag aldrig trodde att jag skulle.
Jag har mött och har mitt livs stora kärlek!
Jag har annars levt ett väldigt turbulent liv som jag har lagt bakom mig och inte orkar skriva om nu...

Framtids planer är att gifta mig. Så funderar jag mer och mer på barn. En liten toddler. Bussebouuuuu!

Jag kan dock känna mig så trött som människa ibland. Att luften liksom gått ur mig på ngt sätt? Att jag blivit för gammal i förtid? Kanske är kroppen som säger ifrån. Speciellt när det gäller blod sockret. Men ändå...

Nu orkar jag inte skriva mer. image182 Tillbaks till sängen...


Nyårs aftonen och nutid


image181


Fy sjutton vad jag är trött. Och fortfarande sjuk, såklart.
Man får skylla sig själv helt enkelt.
Jag och M som trodde att nyår skulle bli lugnt i år fick fel. Lilla syster ringde 23.30 och undrade vår adress för att hon och hennes kille skulle komma över med taxi. Sagt och gjort.
Så de kom runt 23.50 med hunden i högsta hugg.
Vi dukade upp för bubbel vinet Törley och skålade in det nya året tillsammans, mysigt.
Sedan blev det mer Törley...
Sedan bar det ner till trottoaren här nedanför för att skjuta upp raketer som lilla systers kille hade med sig, Riktigt bra fyverkeri var det och extra roligt när lilla syster skrek 'Tänt vare här!' efter varje tändning till raket! Hahahahaha...
Sedan förlorade jag rösten nästan totalt.
Vi kom på att vi ville sjunga karaoke runt 2 och det gick ju bra, inte. Jag kunde inte sjunga alls och hörde inte ens mig själv.
Mera vin, mera Törley och jag blev riktigt full, lilla syster med. Hennes kille med, M höll sig lite nykter så att han hade läge på allt. ;)
Lilla systers hund var förresten riktigt kåt på mig och försökte humpa mitt ben så fort jag ställde mig upp?!! hahahahaha
Gårdagen spenderades i sängen, hostandes och inte sägandes ngnting. Jag fick talförbud av M och fick skriva på lappar om det var ngt jag ville. Man kan ju få lunginflammation eller knutar på hals banden...
Min hals är fortfarande dålig idag och jag kan fortfarande knappt tala.
Oj oj.. nu ska jag inte dricka på ett bra tag. Men vi får väl se hur det blir med det, som M sa. Vi fyller ju båda år om ca en och en halv vecka. Pust!


'tänt vare här!'


RSS 2.0