Påsk och inredning på bloggen.

Så har jag ändrat bloggen ännu en gång. Tyckte stilen passade ihop med vädret utanför: Snö och kyla. När man trodde att våren skulle komma när som helst.

Äntligen lite ledighet, det är verkligen det absolut bästa med Påsken! Godiset är också oki. :p Men ägg, påsk kärringar och allt annat bryr jag mig inte om.

Riktigt sorgligt.

image337


Fick just reda på att regissören Anthony Minghella har dött. Han dog visst av plötslig blodförlust till hjärnan och blev endast 54 år. image338 Så himla ledsamt, han gjorde riktigt bra filmer.
Tex: The Talented Mr Ripley (en utav mina favorit filmer), Cold Mountain, Michael Clayton, Breaking and Entering, The English Patient..


Jag tycker det är så ledsamt.

Kärlek

Detta överraskades jag av för ngr dagar sedan, när jag gick in i badrummet:
image336

Romantik på högsta nivå för mig. Jag älskar dig M!

hallo!


image335
hallo!

Schlager- yra & ... sport.Jag tycker det ska bli jätte skoj att se Andra Chansen i Melodifestivalen ikväll, mest för att det är med så bra låtar. :
Jag hoppas på att Ola & Sibel går vidare till stor Finalen, även fast 'Opera tjejen' och Nordman också har riktigt svängiga låtar.
Tjohej! Jag tror t.o.m att jag ska telefon rösta. image330
Jag ska fixa till det riktigt gosigt här ikväll och ha tända ljus, chips med dipp, läsk, kanske ett glas vitt också. Får se. Det är först nu man börjar piggna till lite. Det var en rejäl förkylning jag åkte på. image331

Men först är det sport på TV förstårs. Vad jag vet så spelar Zlatan nu igen och den matchen visas runt 18. Sedan efter Melodifestivalen är det ishockey för hela slaten för M på ishockey kanalen, vad den nu hette, med Peter Forsberg.. så jag får väl sätta vid mig datorn då eller ngt om jag orkar. image332

Bara en snabbis.

image329


Fy fan vad LOST är BRA! Fjärde säsongen och det blir bara bättre och bättre! Kan knappt vänta tills imorgon då jag ska fixa hem det senaste avsnittet! :D

Annars så är jag sjuk. M smittade visst ner mig. hrm. Feber har jag fått också. Usch usch, men det är bara att tänka positivt: Nu kan det ju bara bli bättre!
M är dock duktig och gick till jobbet idag. Själv ska jag krypa ner i soffan igen och dricka kall saft och se på The Golden Compass.


Dexter, LOST och Paulo


Idag har jag och söt varit på en kort promenad till centrum. Där handlade jag tecknings papper, en ny kalender (den jag har nu är för liten) och två Paulo Coelho böcker. Han är en underbar författare!
Sedan blev den en tripp till Apoteket då söt är sjuk. :( Och sedan till ICA för lite inköp av mat.

image328


Ikväll ska vi se ett till roligt avsnitt av Dexter och sedan (eller innan) hoppas jag på mer avsnitt av LOST, jag är besatt i den serien!


RSS 2.0